Alla inlägg under september 2009

Av Skidgymnasiet - 15 september 2009 22:10

Är riktigt trött sen dagens träning faktiskt och gissar att jag, och säkert några fler lär ha träningsvärk i både armar och ben. På något sätt tycker jag att det är lite skönt att ha träningsvärk, man känner sig så duktig då. Fast egentligen kanske man borde känna tvärt om?!


Har varit på matte ikväll, var inte alls givande för min del, råkade glömma hjärnan hemma så hoppas jag kommer ihåg den till på torsdag och kan jobba ikapp lite då! Efter matten var det kalas här hemma för att mamma fyller år, Grattis Mamma! :) Var gott med lite fika, dock inte tårta det är usch! Hann med att kika idol lite också, är faktiskt ganska många som är bra i år tycker jag.


Anledningen till att jag började skriva detta inlägg var för att jag ville säga god natt, tänkte ta en tidig kväll är himla trött... så dröm sött, vi ses imorgon :)


god natt /E

Av Skidgymnasiet - 15 september 2009 12:31

Solen skiner och det är rätt varmt ute. Har just kommit hem från dagens första träningspass där vi körde impulser och dök med anders. Det var ett roligt pass och i eftermiddag väntar styrka + benskate. Måste faktiskt ta och erkänna att jag är rätt trött i benen sen igår och har en del träningsvärk i magen sen kvällsträningen, verkar som att Håkan har fått en konkurrent när det gäller styrka!


Nu ska jag ladda upp med lite kladdkaka och veckorevyn så att jag orkar med nästa pass och sedan kvällsmatten som är ikväll.. Efter det är det ju idol också, det får man ju inte missa!


På återseende /Emma W


Här är lite bilder från vårat härliga 3 timmars pass i söndags!


        

 

Av Skidgymnasiet - 14 september 2009 17:15

     


 

ny bloggare...

Det går inte så bra för skidgymnasiet med denna blogg märker jag, men jag tycker faktiskt att det är ganska förståeligt, vi är ju trots allt skidåkare, inte den nästa "blondinbella".

Föregående vecka var vi, som de flesta vet, på träningsläger i Bardufoss i Norge. Eftersom att jag var där när jag gick i ettan så hade jag inte allt för höga föväntningar på detta läger eftersom att vädret verkligen inte var med oss den gången, tror faktiskt aldrig jag har varit med om så mycket snö, blåst och regn på en och samma vecka. Men tji fick jag, vädret var helt över förväntningarna och vi hade faktiskt sol en del gånger under passen och lyckades undvika regnet så gott som det gick i alla fall. Jag tror nog det flesta kan hålla med om att det blev en bra vecka med mycket träning i alla fall.


Denna vecka kör vi en "offroad vecka" med myrlöpning/fotboll, obanat, orientering och annat spännande..

Myrfotbollen idag var riktigt rolig, men väldigt kall. Jag tror att nästan allas fötter började att krampa så fort de sprang ut på myren. Men vi var ett riktigt tappert gäng som kämpade oss igenom hela passet!


Snart blir det kvällsträning med Anders, det ska bli spännande att se vad han har hittat på. Kanske är det så att han till och med kör värre styrkepass än Håkan?! man vet ju aldrig, men jag tror nog inte det kan bli såå mycket jobbigare faktiskt ;) Efter kvällsträningen hade jag och Emma tänkt öva lite på en sång, vi sjunger nämligen på musiken och det är riktigt roligt faktiskt, vet dock inte hur bra det låter eftersom vi bara övat på singstar, men än så länge har ingen behövt hålla för öronen eller gå ut ur rummet i alla fall!


Nu ska är det bäst jag byter om till kvällsträningen, men slänger in några bilder från Norge först.

/Emma


     


Av Skidgymnasiet - 2 september 2009 19:23

Vissa hårdningar genomförde det berömda (och roliga) rullskidstestet idag. Jag var dock inte med :( Tyvärr.


Från ett-tvåan deltod endast fyra personer, de övriga är sjuka - eller sparar vi oss till 3000m loppet imorgon? Vem vet, vem vet? På eftermiddagen så hade vi ett återhämtningspass med inslag bestående av tänjning av diverse muskler.


I min lägenhet går denna burk laget runt just nu iallfall. Otroligt bra huskur eller doping, det är en fråga som vi aldrig får svar på eftersom alla tog blodstatustestet igår :D



Tack och hej leverpastej

/Elin





Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards